Kontakt & om The Queen

Kontakt mig, hvis du har konkrete spørgsmål til ydelser og muligheder – alt kan lade sig gøre. Find mine gallerier under BDSM oplevelser og Kæresteoplevelser.

  • Tidsbestilling er påkrævet grundet diskretion. Alt hvad der siges og sker bliver inden for vores fire vægge – mellem os. . Hemmeligt nummer besvares ikke. Præcis adresse fås ved booking.
  • Addresse:København & omegn
  • Telefon:60603232

Lyst til telefonsex eller camsex? – Lad The Queen give dig klimaks på afstand

The Queen er en sand mester i at give dig nydelse på afstand. Med sin frække, pirrende og bestemte mund kan du være sikker på, at hun kan få dig helt op i det røde felt – hvad enten det skal være hårdt og sadistisk, ydmygende eller blidt, nærværende og frækt. Er du vild for at se din Queen, så lad hende tilfredsstille dig med camsex.

Om The Queen

Alt hvad jeg foretager mig, gør jeg udelukkende af lyst – intet andet. Dette er mit frirum – min legeplads – og er vild med det. Det skal være en fornøjelse og være sjovt.

Som person er jeg smilende, flirtende, ærlig, lattermild, lunefuld, bestemt og så absolut sadistisk, hvis du lyster det. Ved kæresteoplevelser og blid dominans er de sadistiske tendenser lagt væk, bare rolig 😉 Jeg bruger min krop og redskaber til at opnå det, jeg vil. Jeg er intuitiv og fornemmer hurtigt, hvor vi er sammen.

Hos mig – The Queen – handler det om at udforske sig selv, sine grænser, frygt, lidenskaber, ønsker, fantasier og vores dybeste følelser og behov.

Jeg er sadistisk domina og blid gudinde. Hypnotiserende ægte BBW skønhed med unikke sadistiske færdigheder, talent, lunefuldhed, stor indlevelsesevne, mildhed, empati og passion.

Højde: 165 cm – Vægt: 135 kg

The Queen tryllebinder enhver uartig & fræk gentleman – og er yderst vanedannende 😉

Kontakt mig i dag!

The Queens få grænser:

Jeg kysser kun, hvis jeg føler for det
Ingen sex uden gummi
Ingen pik i min popo
Jeg vil ikke fistes, men fister gerne dig 😉