Kæresteoplevelser & blid Sex

The Queen er ægte, utroligt lattermild og imødekommer dine ønsker, behov og erfaring. The Queen giver dig nærværende blid sex og intime kæresteoplevelser – hvad enten det foregår i dobbeltsengen hos hende, ude i byen på en date eller ved at tilbringe natten sammen. Find The Queens galleri nederst på siden.

”Jeg nyder nærværet med et andet menneske. At være helt blide, forsigtige og langsomt udforske hinandens sind og kroppe. Vi kan tale – om alt mellem himmel og jord. Grine over hverdagens fjollerier eller udveksle lumske jokes. Bare være helt intime sammen og nyde kæresteoplevelser. Jeg elsker at nusse, kæle, kramme og udforske, hvad vi nyder hver især og ved hinanden.”

Kæresteoplevelser i dobbeltsengen, på date i byen eller en overnatning?

Du kan besøge The Queen i Hellerup, hvor hun byder dig velkommen i hendes gemakker, byder dig lidt at drikke, tænder musikken, mens I bliver trygge ved hinanden på dobbeltsengen i et hyggeligt og smagfuldt indrettet rum. I kan hygge, spise takeway, se film og hvad end, du har lyst til af kæresteoplevelser og blid sex.

Vil du hellere ud og opleve byen, gå en tur, i biografen, spise lækker mad på en restaurant sammen med The Queen? Hun tager hellere end gerne på date med dig – flirter, holder i hånd, griner, snakker og oplever med dig – og skal kæresteoplevelsen have en mere intim afslutning, så kan det naturligvis aftales. Inviterer du The Queen på date i byen tager du selvfølgelig regningen som en rigtig gentleman – og betaler naturligvis også for hendes dyrebare tid 😉

Ønsker du dig en hel nat sammen med The Queen, hvor I har god tid til kæresteoplevelser – flirt, blid sex, holde om hinanden natten lang og vågne sammen om morgenen, så vil The Queen kun nyde jeres tid sammen. 

Lille seksuel erfaring, få kæresteoplevelser eller handicapsex? Intet problem

The Queen har en helt utrolig indlevelsesevne og vil altid formå at få dig til at føle dig godt tilpas. Hun er en sand mester til det. Erfaren i både blid og hård sex – og med alle erfaringsniveauer samt handicapsex. Nervøsitet eller manglende vigør i kroppen er aldrig en udfordring for The Queen, men blot et af livets mest naturlige ting. Det handler om nærhed, nøgenhed, hudsult og bare at mærke en anden. Hun ønsker inderligt at gøre jeres kæresteoplevelser sammen så fantastisk som mulig. Og det behøver kun handle om sex, hvis du ønsker det.

Føl nærværet, hør latteren og udforsk blid kærestesex med The Queen.

Rollespil

Fantaserer du om et frækt rollespil? Så lad os lege. Rollespil er eminent til at udleve vores fantasier. Måske ønsker du selv at være i en bestemt rolle, eller at The Queen er fars lille pige – fræk, nysgerrig, spørgende, legende med sin slikkepind i munden? Din liderlige stedmor, der forfører og spiller op til sin uskyldige stedsøn, når far ikke er der? Det er i rollespillet – i samspillet mellem os at magien sker.

The Queen er en kvinde med formidabel indlevelsesevne, der evner at sætte sig selv og dig i lige præcis den rolle, du ønsker. Hun elsker spillet og er vild med at lege i sindet og hjernen – vores mest erogene zone – med stemmeføring og kropspositurer. Hos The Queen behøves ikke en masse forskellige kostumer og rekvisitter for, at din eller hendes rolle bliver klokkeklar.

Hvad to mennesker kan finde på sammen kan aldrig være forkert – så længe vi leger med fantasien